محل تبلیغات شما

سید هادی اسحقی در گفت و گو با ترجمان صبح عنوان کرد: به نظر می رسد برخی از افرادی که نسبت به توصیه هایی مانند ماندن در خانه، رعایت نکات بهداشتی و حتی منع سفر بی توجهی نشان می دهند نمی دانند عامل تداوم زنجیره کرونا خواهند بود.

وی در تشریح دلایل این امر، ریشه های جامعه شناختی را مورد تاکید قرار داد و افزود: جدی گرفته نشدن بیماری کرونا در بین برخی از مردم یک موضوع طبیعی به شمار می رود چراکه طی سال های اخیر حجمی از بی اعتمادی به جامعه تزریق شده است.

اسحقی ادامه داد: جامعه ما یک جامعه ت زده است و اکثر جمعیتی که این بیماری را جدی نگرفته اند، احساس می کنند که ویروس کرونا یک بازی ی بوده و برداشت های ی را به دنبال دارد.

این جامعه شناس تبریزی یکی دیگر از دلایل عدم توجه گروهی از مردم به هشدارهای سلامت را ناتوانمندی جامعه در توزیع عادلانه ثروت دانست و گفت: بیکاری، و فقر و گرسنگی کارگران را در این برهه حساس تهدید می‌کند و به همین دلیل آنها به صورت اجباری برای تامین معاش روزانه از خانه بیرون می روند.

اسحقی ابراز کرد: کارگری که معاش خود را از طریق دستمزد روزانه تامین می کند نمی تواند در خانه بمانند و فقر و بیکاری را تحمل کنند، به نظر من باید برای این برهه حساس از سوی دولت تصمیمات جدی اتخاذ می شد.

وی با بیان اینکه در بحث اپیدمی های همه گیرباید اقدامات جدی صورت گیرد، ادامه داد: مثلا مسئولان و متولیان امر می گفتند یک ماه همه در خانه هایشان بمانند و سر ماه به حساب هرکدام یک مبلغ معیشتی واریز می کردند، در این صورت هیچ کس فقر و بیکاری را هم حس نمی کرد و همه با هم برابر بودند.

این جامعه شناسی تبریزی در ادامه اذعان داشت: بازار دستفروشانی که طی چند سال اخیر به ویژه در شب عید رونق گرفته بود، امسال مانند برخی شغل های دیگر به دلیل شیوع ویروس کرونا از رونق افتاد و کسب و کارشان کساد شد.

اسحقی در بخش دیگری ازسخنان خود گفت: به نظرم بحث کرونا شاید مهم ترین اتفاقی بود که نسل بشر بعد از جنگ جهانی دوم به خود دید، تبعات اجتماعی و اقتصادی این موضوع بیشتر از جنگ بود.

وی در خصوص نکات مثبت این بیماری افزود: این ویروس باعث شد شاید ما دوباره به خود باز گردیم و انسان افسار گسیخته قرن ۲۱ را که خیلی پرادعا پیش می رفت به سخره گرفت، در این برهه درک کردیم که انسان یک موجود مدنی‌بالطبع بوده و دوری از مدنیت تا چه حدودی برایش سخت است.

این جامعه شناس تبریزی افزود: سلامتی الویت اصلی ما بوده و مردم باید به توصیه مسئولان و وزارت بهداشت در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا رعایت کنند تا دوباره ارامش در کشور حاکم شود.

اسحقی در پایان خاطر نشان کرد: این روز‌ها با تمام تلخی‌ها و شیرینی‌ها می‌گذرد به شرط اینکه با ماندن در منزل و رعایت نکات پیشگیرانه به مسئولیت اجتماعی مان در مقبال سلامت جامعه و جلوگیری از انتقال ویروس کرونا کمک کنیم.

جامعه شناسی کرونا

سواد رسانه ای نیاز جامعه امروزی

سوابق علمی و اجرایی

جامعه ,کرونا ,یک ,اسحقی ,ویروس ,های ,ویروس کرونا ,فقر و ,این برهه ,در این ,بوده و ,شیوع ویروس کرونا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها